24 април 2013

Джон Ленън

Животът е това, което се случва, докато си правите други планове.



Банички  на  тиган


Необходими продукти:

8 тънки кори за баница
100 г сирене
 1 яйце
олио за намазване на корите

Начин на приготвяне: 

     Нарежете корите на 4 по ширина. Нанесете с четка олио в едната половина на четвъртината. Сложете в долния десен край чаена лъжичка от смесените сирене и яйце. Сгънете кората на две, да захлупите плънката,  нагънете на триъгълник. Последната нагъвка намажете с олио, за да се залепи кора в кора. Може да завиете във фолио, да съхраните за 2-3 часа в хладилник и да изпечете на сух тефлонов тиган от две страни преди поднасяне. 
     За любителите на мазнички банички намажете изцяло корите с олио.
                                                                                                                                     Добър Апетит!


Няма коментари:

Публикуване на коментар